Big Data

Hvorfor lade sig begrænse af det man allerede ved?

Dyk ned i en verden af data og find de skjulte værdier…

Andvendelsen af Big Data vinder indpas flere og flere steder og hele området modnes med raketfart. Det kræver helt specielle værktøjer og platforme for at arbejde med Big Data og hos Viteco har vi vores bud på hvad der skal til.

Big Data og business intelligence bliver af og til omtalt som det samme. Det er korrekt at der er mange ligheder, men hele processen for at arbejde med big data er meget forskellig.

Når man arbejder med Big Data kender man ikke nødvendigvis sammenhængen mellem data og hele ideen med at analysere på Big Data er at finde de skjulte trends eller lige netop de hændelser der påvirkede resultatet. Det stiller store krav til databasen, når relationerne mellem data ikke er kendte på forhånd.

Big Data stiller nye krav til værtøjer, metoder. Data er ikke struktureret som i ‘normale’ databaser og datamængderne er enorme. Det betyder der skal tænkes anderledes når viden om trends og mønstre skal udledes af de enorme mængder af data.

Markedet for applikationer, der kan lagre og bearbejde Big Data er stigende og hos Viteco har vi udvalgt hhv. Talend og Actian som vores foretrukne leverandører af værktøjer til lagring og behandling af Big Data.

Talends data management værktøjer er nogle af de stærkeste på markedet. Læs mere på deres hjemmeside eller prøv at hente talends Big-Data sand-box applikation hvor du i et virtuelt miljø kan arbejde med Big Data.

Læs mere her!

Vi har indgået partnerskab med leverandørerne af nogle af de allerstærkeste værktøjer når det gælder Big Data.
Kontakt mig hvis du ønsker at vide mere om actians- eller talends produkter.

Peter Victor Wiese
Direktør & Partner
+45 53 78 72 42
frida_forsikring_logoTestimonials

På ganske få uger har Viteco leveret en løsning, som let og intuitivt giver overblik over FRIDA’s forretning.  Det kan siges kort – value for money – og en oplevelse af, at det er ikke helt umuligt for en mindre virksomhed som vores at få en skræddersyet og skalerbar BI-løsning til en overkommelig pris.

Finn Fabricius
CEO & Shareholder, Frida Forsikring
BRF_logo_testimonials

“Med Faktum Warehouse Suite forventer vi at spare over halvdelen af udviklingstiden, når nye dataintegrationer sættes igang.”

Dorte Lindfors
Projektleder, BRF Kredit A/S