Rapportering

Indblik, visualisering, forståelse og kommunikation

Data vist på den rigtige måde

Rapportering og output af data skal være nemt, fleksibelt og korrekt.

Hele formålet med at søsætte et BI projekt er at få omsat data til forretningsmæssige handlinger. Før det kan ske kræves rapportering og analyse af data.

For at kunne udvikle de rapporter der tilfører størst værdi og indsigt kræver det forretningsforståelse, erfaring og ikke mindst et godt værktøj.

Hos Viteco hjælper vi vores kunder med at se sammenhænge i data og sætte data sammen til rapporterings og analyseformål. Hvis forarbejdet er gjort godt, så kan næsten alt lade sig gøre, når det kommer til rapportering og er løsningen sat rigtigt sammen, så bliver rapportering på tværs forretningsområder og fagområder lettere at arbejde med, da indforståede begreber eller systemrelaterede oplysninger omsættes til forretningsmæssige definitioner.

For at give vores kunder mest mulig gavn af deres data, har vi valgt at anbefale Yellowfin som rapporteringsværktøj. Det har vi valgt fordi det er så let og intuitivt at anvende, at vores kunder hurtigt bliver i stand til selv at videreudvikle deres rapporter, analyser og dashboards og fordi det på alle måder er en teknisk moderne platform, som opfylder samtlige af de krav der stilles vedrørende funktionalitet afvikling, drift og tilgængelighed når det gælder high-end rapportering.

Vi har også erfaring med andre rapporteringsværktøjer og assisterer gerne med rapportudvikling i andre værktøjer.

Bruger i alt for meget tid på at vedligeholde og administrere massevis af regneark?
Med et centralt og entydigt dataset kombineret med et af markedets mest intuitive rapporteringsværktøjer, flyttes arbejdet fra regnearksadministration, med risiko for manuelle datafejl, til reel forretningsudvikling og aktive handlinger, som skaber værdi og fremdrift for i virksomhed.

Peter Victor Wiese
Direktør & Partner
+45 53 78 72 42
frida_forsikring_logoTestimonials

På ganske få uger har Viteco leveret en løsning, som let og intuitivt giver overblik over FRIDA’s forretning.  Det kan siges kort – value for money – og en oplevelse af, at det er ikke helt umuligt for en mindre virksomhed som vores at få en skræddersyet og skalerbar BI-løsning til en overkommelig pris.

Finn Fabricius
CEO & Shareholder, Frida Forsikring
BRF_logo_testimonials

“Med Faktum Warehouse Suite forventer vi at spare over halvdelen af udviklingstiden, når nye dataintegrationer sættes igang.”

Dorte Lindfors
Projektleder, BRF Kredit A/S