Business Intelligence

Viteco omsætter dine data til værdifuld information.

Business Intelligence og Rapportering

Hvad kan vi gøre for dig?

Hos Viteco skal det kunne betale sig at investere i sine data. 

Vi har sammensat stadnardis

 

Dashboards

Hvis du ønsker at præsentere virksomhedens vigtige nøgletal påp en letforståelig og indbydende måde, så er dashboards tit løsningen. 

Med dashboards kan man hurtigt skabe sig et overblik og nemt dykke ned i tallene for at se hvilke detaljer der gemmer sig bag. 

Det kræver gode data før man kan implementere dashboards i virksomheden. Tallene skal stemme, og det skal være muligt nemt at kunne se om der er noget der skal reageres på. 

Hos Viteco arbejder vi med forskellige værktøjer, som alle kan præsentere data i et dashboard. Alt efter hvilke behov og kompetencer der er i din virksomhed, finder vi den bedste løsning. 

 

Rapportering

Mange virksomheder bruger meget tid på at indsamle, bearbejde og præsentere virksomhedens data og nøgletal. Det er tidskrævende, og tit er data forældelde inden rapporten ligger klar. 

Med gode datamodeller, hvor datakvaliteten er høj og hvor nøgletallen altid er afstemt, kan du nemt sende valide rapporter ud i forretningen. Når processen er automatiseret kan du stole på dine tal og samtidig frigører du ressourcer i virksomheden, så du kan aggere og analysere på dine rapporter i stedet for at producere dem. 

 

 

 

 

 

Dataportaler

Hvorfor ikke give dine kunder og samarbejdspartnere adgang til data?

Hvis dine data er afstemt og i høj kvalitet, så kan du da ligeså godt dele dem med dine vigtigste samarbejdspartnere, så de altid har adgang til de nøgletal som er vigtige for jeres samarbejde og forretning.  På den måde kan du skabe værdi for dine kunder og tilbyde helt nye services. Med andre ord, du kan gøre det nemt at være kunde hos dig. 

Værktøjer

Vi arbejder med en række rapprterings- og analyseværktøjer. Værktøjerne har stort set samme baisisfunktionalitet. Det kan alle sammen præsentere data i rapporter og på dashboards, Men nogle værktøjer egner sig bedst til små datamængder,  nogle værktøjer er stærke på analyser og avanceret præsentation af komplekse data, og så er der nogle værktøjer som kræver mere eller mindre tekniske færdigheder. 

Vi hjælper med at finde det- eller de værktøjer, der passer bedst til din virksomhed. 

Yellowfin 

Hvis du er en stor organisation med mange data og mange interessenter, så kan du have gavn af et produkt som Yellowfin. Produktet er en komplet platform til rapportering, analyse og deling af data med fx. eksterne samarbrejdspartnere. 

Brugergrænsefladen er nem at gå til, og du kan nemt holde styr på hvem, der laver hvilke rapporter og hvem, der bruger dem.

Du kan læse mere om yellowfin ved at besøge deres hjemmeside

 Tableau

PowerBI

QlikView

Loading...