Partnerskabet gør det muligt for brugere af Yellowfin at accelerere deres BI med verdens hurtigste analytiske database EXASOL!

“Dette partnerskab er et glimrende match for Yellowfin,” siger Yellowfin CEO Glen Rabie. “Vores mission er at levere hurtigere BI til virksomheder, der er let skalerbare. Med EXASOLs højtydende in-memory database og Yellowfins førende front-end analyseværktøj, kan virksomheder få adgang til data fra alle deres datakilder i realtid.”

Det strategiske partnerskab vil hjælpe Yellowfin med at udvide deres forretning i Europa, hvor EXASOL har hovedkontor. Til gengæld hjælper Yellowfins amerikanske rødder EXASOL med at udvide sig yderligere til de nordamerikanske- og APAC-markeder.

Ved at kombinere Yellowfin med EXASOL-databasen har brugerne fordel af en opsætning, der leverer analyser i realtid fra flere datakilder på et sted, der hurtigt kan skaleres. Yellowfin og EXASOL kan også behandle og rapportere på de store mængder data, virksomhederne i dag kræver.

De to virksomheder vokser hurtigt, og de har høstet stor anerkendelse som markedsudfordrere. Sammen vil partnerskabet tilbyde deres kombinerede ekspertise inden for Business Intelligence og analytics samt understøtte kunderne i takt med at de bliver datadrevne virksomheder.

“Yellowfin som en front-end til EXASOL-analysedatabasen er en stærk kamp for virksomheder,” siger EXASOL CEO, Aaron Auld. “Vi har allerede fælles kunder, så dette partnerskab er et logisk, strategisk skridt i væksten i vores virksomheder. Som led i vores fortsatte vækst stræber vi efter at give brugerne mulighed for at bruge BI-værktøjet efter eget valg og samtidig drage fordel af vores high-performance in-memory database.”

Loading...