I slutningen af november havde Viteco fint besøg. Her var en masse kunder og venner mødt op for at fejre, at Viteco er flyttet til Danmarks største iværksættermiljø, Symbion. Samtidig blev gæsterne præsenteret for nye tilgange af medarbejdere og produkter.

Viteco havde i dagens anledning købt stort ind og gjort klar til at præsentere de to nyeste produkter; Lineage og faktum Master Data. Produkterne rider videre på Vitecos vision om, at det skal være nemt og hurtigt for virksomheder at få styr på deres data.

Ved eventets slutning tog vi en snak med en af vores kunder, Arne, som arbejder for Vestforbrænding. Arne var mødt op for at høre nærmere om faktum Master Data. Og ifølge Arne gik han ikke tomhændet fra Symbion og Viteco:

”Jeg var meget begejstret for jeres demonstration af faktum Master Data. Det er helt sikkert noget, jeg vil satse på, at vi i Vestforbrændingen kan få gavn af. I var rigtig gode til at forklare fordelene ved at bruge faktum Master Data, så jeg er ikke i tvivl om, at det er noget, vi skal have. Jeg er stor fortaler for, at vi skal have lettet arbejdsgangene og gøre dem mere sikre – og det kan gøres ved at implementere faktum Master Data.”

Viteco lagde også op til at få skabt et community om produkterne. Det kan være med til at højne kvaliteten og øge interessen for Business Intelligence, som næsten alle virksomheder vil have gavn af.

Hvis du vil høre mere om vores produkter og blive begejstret ligesom Arne – eller bare være en del af et community, bedes du kontakte os på 55 55 79 38.

 

 

Loading...