Ledige Stillinger

Vi har travlt hos Viteco og er altid på udkig efter nye kollegaer

Vi har to ledige stillinger, lige nu leder vi specifikt efter følgende profiler:

 • BI Studentermedhjælp med stærke data- og IT-kompetencer
 • Senior BI-konsulent

Er du studerende inden for IT, Økonomi, kommunikation og markedsføring eller andre retninger, som kan være relevante, så har vi løbende spændende opgaver eller projekter, som vi skal have hjælp til. Motiveres du af en afvekslende hverdag? Er du nysgerrig og kreativt tænkende? Og stiller du høje krav til dit eget og andres arbejde? Ønsker du at styrke dine kompetencer indenfor continuous integration og DevOps? Og har du flair for data og test, så vil vi gerne høre fra dig.

 

Jobbet

Viteco har udviklet et rammeværktøj til datawarehousing (Data Warehouse Automation), som vi med succes har solgt til flere større og mindre danske virksomheder. Dette værktøj udbygger vi løbende, og det bliver dit job at videreudvikle og vedligeholde vores automatiserede testsetup (continuous integration). Efter et introduktionsforløb, hvor du bliver fortrolig med de anvendte værktøjer og metoder, vil du arbejde med opsætning af nye tests og dokumentation af disse. Dette sker i samarbejde med vores BI-udviklere, så vi sammen skaber et solidt og gennemprøvet produkt. Nogle af de teknologier og metoder, vi arbejder med, er Java, Talend, DevOps, Git og Jenkins.

Om dig

Du er nysgerrig og kreativt tænkende. Du stiller høje krav til dit eget og andres arbejde, og du kan arbejde struktureret og løsningsorienteret. Du er en udpræget team-player, og du tænder på komplekse problemstillinger samt har det nødvendige drive til at analysere og finde løsningerne. Du har en positiv tilgang til, det du giver dig i kast med og har fokus på at levere løsninger, der er strukturerede og veldokumenterede.

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du:

 • Er i gang med en uddannelse på fx DTU, DIKU, ITU, CBS, ell.lign, der giver et solidt fundament inden for IT
 • Har interesse for SQL, data og automatiseret test
 • Taler og skriver dansk og engelsk

Det er en fordel, hvis du har relevant erhvervserfaring eksempelvis fra et andet studiejob.

Det tilbyder vi

Du ansættes på konkurrencedygtige betingelser, ligesom du får mulighed for at påvirke din udvikling i den retning, der interesserer dig mest. Vi tilbyder en ansættelse på ca. 10-15 timer om ugen med god mulighed for fleksibilitet, fx flere timer i ferier og færre timer i eksamenstid. Vi vil gøre, hvad vi kan for at støtte op om dine studieaktiviteter, så du kan gennemføre dit studie med bedst muligt resultat. Vi mener, at der skal være god balance mellem arbejde, studie og privatliv så har du nogle specielle private forhold, der skal forenes med jobbet, så vil vi som udgangspunkt altid være imødekommende. Vi har en god kantineordning og afholder sociale arrangementer flere gange om året. Vi bor hos Symbion på Fruebjergvej 3, 2100 København Ø.

Har du interesse og flair for Business Intelligence, kan du på sigt lære vores metode til at bygge BI-løsninger, så du kan indgå i projektbaserede opgaver med at opsætte BI-løsninger for vores kunder baseret på vores rammeværktøj. For den rigtige kandidat er der god mulighed for ansættelse efter endt studie.

 

Om Viteco

Hos Viteco er vi erfarne fagspecialister, der arbejder med komplekse løsninger for en række af Danmarks største virksomheder og organisationer. Sideløbende med vores konsulentforretning udvikler og sælger vi vores egne produkter inden for Data Warehouse Automation – ligesom vi har agenturet i Danmark/Norden for nogle af de stærkeste produkter inden for Business Intelligence.

Er du interesseret? Så er du velkommen til at ringe til mig og tage en snak om jobbet. Ellers kan du skrive lidt om dig selv, og hvorfor du ønsker at arbejde hos os til info@viteco.dk.

Ledig stilling

Om stillingen som Senior BI-konsulent

Er du allerede en super BI-konsulent? Og er du interesseret i en stilling, hvor du i meget høj grad kan påvirke din egen fremtid? Så vil vi meget gerne høre fra dig!

Om jobbet

Du kommer til at indgå i Vitecos BI-team, hvor du som konsulent hos vores kunder udvikler BI-løsninger i tæt samarbejde med kunden baseret på vores data warehouse automation framework, Faktum Warehouse Suite. Herudover vil du i mindre grad være involveret i supportopgaver og overdragelse af nye løsninger til supportafdelingen. Du vil som en del af teamet skabe projekter af høj kvalitet og fastholde lange kunderelationer. Du er med til at sikre, at løsningerne er veldokumenterede, og at viden bliver delt i teamet. Du skal derfor være udadvendt og have lyst til at sparre og kommunikere både med kolleger, men i høj grad også med vores kunder, så vi i fællesskab finder de mest optimale løsninger.

Om dig

Du motiveres af en hverdag, der er afvekslende, du er nysgerrig og kreativt tænkende. Du stiller høje krav til din egen og andres præstation, og du kan arbejde struktureret og løsningsorienteret. Du er en udpræget teamplayer, og du tænder på komplekse problemstillinger samt har det nødvendige drive til at analysere og finde løsningerne.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du:

 • Har en relevant videregående uddannelse (Cand.Merc.Dat., HA-dat, Datalog, Datamatiker, Cand.Merc. , Cand.It. mv.).
 • Har 5+ års erfaring med udvikling af business intelligence løsninger både backend og frontend.
 • Har stor rutine inden for både udvikling, design og arkitektur.
 • Har erfaring med flere ETL og frontend værktøjer
 • Har solid erfaring med estimering af løsninger
 • Er vant til at dokumentere dit arbejde undervejs
 • Taler og skriver dansk og engelsk

Det er også en fordel, hvis du har kendskab til en eller flere af følgende: MS SQL, Sharepoint BI /Power BI, Talend eller Yellowfin.

Det tilbyder vi

Du ansættes på konkurrencedygtige betingelser, ligesom du får mulighed for at skabe din egen karriere ved at byde ind på de mange spændende opgaver, vi enten får fra kunderne eller selv sætter i gang, når vi får en god ide. Vi mener, der skal være god balance mellem arbejde og privatliv, så har du nogle specielle private forhold, der skal forenes med jobbet, vil vi som udgangspunkt altid være imødekommende.

Om Viteco

Hos Viteco er vi erfarne fagspecialister, der arbejder med komplekse løsninger for nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer. Sideløbende med vores konsulentforretning udvikler og sælger vi vores egne produkter inden for Data Warehouse Automation, ligesom vi har agenturet i Danmark/Norden for nogle af de stærkeste produkter inden for Business Intelligence.

 

Interesseret?

Så er du velkommen til at ringe til Peter Victor Wiese på tlf. +45 53 78 72 42 og tage en snak med ham om jobbet. Ellers glæder vi os bare til at modtage din ansøgning og dit CV samt eventuelle referencer hurtigst muligt på info@viteco.dk.

Er du interesseret i de ledige stillinger så kontakt Peter Wiese på

Mail:  peter.wiese@viteco.dk

Telefon: +45 53 78 72 42

 

Læs mere om hvem vi er her

 

Loading...