New page

this is a nice page

Data Warehouse 

Den sikre vej til høj datakvalitet, overblik og effektiv rapportering, er et Data Warehouse. Et Data Warehouse er en database hvor data samles, og organiseres så virksomheden har nemt ved at bruge dem. 

Data i den rette kvalitet, som er organiseret rigtigt, kan reducere den tid du bruger på rapportering med 80-90% 

Skal din virksomhed igang med data warehouse?

Det behøver ikke at dyrt og besværligt at komme igang. Viteco har udviklet en række værktøjer, bygget på best practice og mange års erfaring. 

Med Viteco Data Suite kommer du hurtigt og godt igang. Kvaliteten er i top, og at din investering holder længe 

Vores løsninger kører på alle markedsledende database-systemer.

Hvad er et Data Warehouse?

Et data warehouse er en arkitektur, der er designet til at indeholde data fra transaktions- og operationselle systemer samt eksterne datakilder (eksempelvis statistikdatabaser, offentlige registre eller markedsinformation).

Data kombineres og oganiseres så de kan anvendes til tværgående analyser, rapportering mv. i virksomheden. Typisk anvender man et rapporteringsværktøj som Yellowfin, PowerBI, Tableau etc. til at præsentere data fra data warehouset.

 

Hvornår giver Data Warehouse mest værdi?

Når digitaliseringen for alvor rammer dig som virksomhed, er det sjældent nok at få data én gang om ugen.

Kravet ændrer sig hurtigt mod daglige data eller ligefrem tidstro data. Samtidig opstår behovet for at kunne sammenstille data fra forskellige systemer, måske supplere med vejr-data fra DMI eller besøgsdata fra Google Analytics. På dette tidspunkt vil du ofte få gavn af en mere struktureret tilgang til din datahåndtering.

Her vil en Data Warehouse løsning hos os være det helt rigtige for dig. Det er et værktøj som på en struktureret måde bygger et datagrundlag op så du som virksomhed kan bruge det fleksibelt, og holdes ajour uden alt for store omkostninger eller risiko.

Hvordan etableres et Data Warehouse?

Processen for at etablere et Data Warehouse er ret simpel, så snart den tekniske opstart er på plads. I stedet for at fokusere på store og langvarige projekt-leverancer, så tager vi et område ad gangen og sikrer løbende forankring og anvendelse i organisationen.

Vi bygger Data Warehouset op efter en fast skabelon med brug af Viteco Data Suite. En lang række udviklingsopgaver er automatiseret og dokumentation er en integreret del af systemet. Den effektive fremgangsmåde betyder, at tiden fra opstart til en løsning står klar til brug kan være helt ned til en uge, når man benytter sig af et Viteco SPEED forløb.

Større projekter følger samme fremgangsmåde og skaber også hurtigt resultater. På denne måde kan du meget hurtigt begynde at forankre løsningen og tjene din investering ind.

Vi kan tilbyde at levere en komplet løsning fra a-z, eller det kan ske med større eller mindre involvering af dine interne ressourcer eller samarbejdspartnere. Det er helt op til dig.

 

Loading...