Mød EXASOL

The fastest, in-memory analytic database in the world!

Er digitalisering, Big Data, KPI’er og effektiv rapportering på dagsordenen i din virksomhed? Så kan du nu stifte bekendtskab med en af fremtidens gamechangere på Business Intelligence- og dataområdet. 

Hos Viteco er vi blevet så begejstrede for EXASOL, at vi synes alle vores kunder, venner og kolleger i branchen skal lære databasen at kende. Så vi har fået EXASOLs CEO, Aaron Auld til at komme forbi.

EXASOL er bare verdens hurtigste SQL database! Jf. TPC-H benchmark er den 10 gange hurtigere end Microsoft SQL server 2016. EXASOL giver simplethen de store dyre database baghjul – også på pris og TCO.

I cirka et år har Vitecos datawarehouse automation tool været kompatibelt med EXASOL databasen og ikke kun Microsoft SQL Server. Med EXASOL kan vi nu bygge meget hurtigere løsninger på en meget priseffektiv måde. Udgifterne til både hardware, softwarelicenser, drift, support og udvikling bliver reduceret betragteligt med EXASOL og Faktum.

Så kom og hør hvordan alle virksomheder med visioner indenfor datadrevet forretningsudvikling kan få en state-of-the-art dataløsning, der kan vokse med virksomhedens behov og ambitioner uden nogensinde at blive for lille. I dag har fx. adidas, COOP (DE), Zalando og mange flere fået glæde af EXASOLs hurtige database.

Arbejder du til dagligt med databaser, dataanalyse, rapportering mv. så vil du få input til hvordan du kan give din forretning helt nye muligheder eller blot puste nyt liv i din rapporteringsværktøj, om det er Tableau, SAP BO, Yellowfin eller Cognos.

Så gør dig selv og din virksomhed en tjeneste og mød op og hør hvordan man kan få mest muligt ud af sit Business Intelligence budget, eller hvordan du kan overraske positivt og nå en strategisk milepæl på rekordtid.

Program

15:30 Registrering
16:00 Velkommen
16:05 Faktum for EXASOL.
16:20 Introduktion til EXASOL, verdens hurtigste database
17:00 Digital transformation med EXASOL v/CEO Aaron Auld
17:35 Spørg EXASOL og Viteco
17:55 Afrunding
18:00 Netværk, drinks og sandwich (kræver tilmelding)

Arrangementet afholdes i

SYBMBION KONFERENCECENTER
Fruebjergvej 3
2100  København Ø

Husk at registrere din nummerplade ved standeren ved hovedindgangen.