Yellowfin 7.2

Nu er det blevet lettere at samarbejde om business intelligence

Få en mere effektiv proces omkring jeres business intelligence. Med den nye udgave af Yellowfin, kan forretningsfolk, analytikere og IT-folk samarbejde om at skabe bedre visualiseringer og rapporter i værktøjet. Slut med klippe-klistre over i email, glemte opgaver osv.

Med Yellowfin 7.2, der blev lanceret ultimo marts, understøttes kommunikation mellem brugere af rapporter og analyser og business intelligence afdelingen i en hidtil uset grad. Alt fra bestillinger af visualiseringer til spørgsmål om datakvalitet kan nu ske uden at skulle forlade Yellowfin. For første gang understøttes arbejdsgangen omkring brug af data i værktøjet uden at skulle klippe-klistre til email, oprette sager i andre systemer – også opgavestyring er indbygget og det er gennemsigtigt hvor en opgave er i flowet.

dsEt åbent framework gør det nu muligt at Yellowfin 7.2 kan forbinde til services som Google Analytics, Tweeter m.fl., trække data ud og visualisere dem i én arbejdsgang. Det er planen at udbygge med mange flere forbindelsesmuligheder, og man kan tilføje sin egen, hvis den mangler. Når man forbinder får man ikke bare adgang til data, man får en analytisk applikation med visualiseringer og dashboard, så man med det samme kan få indblik og overblik. Man kan naturligvis selv bygge videre på det og kombinere med data fra andre kilder efter behov.

Kunne du godt tænke dig at tilføje en prognose til din graf, men mangler adgang til statistisk værktøj? I version 7.2 af Yellowfin er prognosemulighederne indbyggede. Vælg dine data, byg din graf, tilføj prognoser – så let er det nu.Peter

Vi er i gang med at teste opgradering til 7.2 på forskellige platforme, og der er bl.a. med MS SQL Server som repository nogle forhold der skal tages højde for.  Vi er i dialog med Yellowfin, hvor vi støder på problemer, og har fundet løsninger på det meste. Så hvis du skal til at opgradere, så kontakt os og få gavn af vores erfaringer.

Kontakt Peter og få en demo af nye muligheder og en snak om hvordan du kan bruge det i din organisation.