Om Viteco

Navnet “Viteco” kommer fra en sammensætning af 2 ord , nemlig “Vitae” = liv og “Co” = sammen. Det er en kort udgave af: “Giv dine data liv gennem samarbejde”. Vi tror på at data skaber størst værdi, når de deles, og der samarbejdes om at skabe og bringe konklusioner og beslutninger i spil.

Viteco blev stiftet i 2011 af Jesper Bakka. I 2015 blev Viteco styrket af et SharePoint team med fokus på drift og support af store collaborative løsninger samt intra- og internetportaler. Det affødte, at vi – udover SharePoint support – nu også leverer support af vores BI løsninger på et højt niveau med forankrede og ensrettede processer, der giver værdi og tryghed for vores kunder.

Vores filosofi er, at det er lettere og billigere at lave tingene ordentligt fra starten. Fokus skal ligge på indsatsen og anvendelsen og at skabe udbytte af løsningerne, ikke på det tekniske. Den filosofi gennemsyrer vores hverdag og måden at arbejde på.

Hvis du vil være med på holdet, så kontakt Peter Wiese. Vi har vind i sejlene. Måske er det dig, vi står og mangler til den næste opgave.

Share This