Fruebjergvej 3, 2100 København Ø - CVR: 33 88 59 89
+45 55 55 79 38

Referencer

Vi får altid et godt ord med på vejen...

Et udpluk af de kunder vi arbejder for

Hver dag arbejder vi for at skabe værdi for vores kunder og heldigvis er de alle sammen meget tilfredse med vores arbejde. Vi føler vi gør en stor forskel og vi står inde for vores faglighed og erfaring.

Vores kunder forventer, at vi er ærlige og udfordrende, hvilket vi efterstræber i alt hvad vi gør og vi ligger ikke navn til hvad som helst, for det er det aftryk vi sætter i hver enkelt opgave, som sikrer at vi får lov til at løse den næste.

frida_forsikring_logoTestimonials

På ganske få uger har Viteco leveret en løsning, som let og intuitivt giver overblik over FRIDA’s forretning.  Det kan siges kort – value for money – og en oplevelse af, at det er ikke helt umuligt for en mindre virksomhed som vores at få en skræddersyet og skalerbar BI-løsning til en overkommelig pris.

Finn Fabricius
CEO & Shareholder, Frida Forsikring
BRF_logo_testimonials

“Med Faktum Warehouse Suite forventer vi at spare over halvdelen af udviklingstiden, når nye dataintegrationer sættes igang.”

Dorte Lindfors
Projektleder, BRF Kredit A/S
FIH Logo

Viteco har i forbindelse med vores serviceaftale været utroligt servicemindede, meget effektive og har uden undtagelse udvist lynhurtig og kvalificeret problemløsning. Samarbejdet har således været helt problemfrit, og jeg kan derfor varmt anbefale Viteco til andre virksomheder, der ønsker at outsource dele af deres IT-drift el. IT-overvågning

Rasmus Bauer
Head of Risk Management, FIH Ervhervsbank
LB Forsikring_1

Ved en koncentreret og velforberedt indsats har Viteco gjort os i stand til på kort tid at modellere en dimensionel model på en SQL-server og opbygge rapporter.

Vi har kort sagt lært rigtig meget på kort tid gennem en koncentreret og fokuseret række af workshops.

 

Jens Vestergård
Aktuar og BI-ansvarlig, LB Forsikring