Viteco Data Suite automatiserer opbygning af et datawarehouse på SQL Server 2017 og sparer typisk 30-50% af udviklingstiden. Suiten understøtter en række databaseplatforme, og gør det muligt at ændre platform uden at skulle genudvikle sin kode.

Med denne seneste opdatering af Viteco Data Suite, kan du nu også kan vælge at lægge din data på Microsoft SQL Server 2017 og komme igang med at bruge din data på en uge.

SQL Server 2017 fordele

Viteco Data Suite giver mulighed for at din data udtrækkes fra fx Microsoft Dynamics AX eller NAV og indlæses lynhurtigt til dit datawarehouse. Der skal blot defineres en forbindelse til systemet, hvorefter data overføres automatisk til databasen. For de områder, hvor der ikke allerede findes historik, så du kan foretage præcis analyse af din forretning, tilføjer Viteco Data Suite det automatisk til data, så du altid kan se hvordan dine fakta i den rette sammehæng.

Med Viteco Data Suite får du også en gennemprøvet måde at opbygge dit datawarehouse, så det efterfølgende er let at forvalte. Du kan også trække på Vitecos service og support til at videreudvikle eller drifte dit datawarehouse, hvis du ikke selv har eller ønsker at tilføje den type af kompetencer til din virksomhed.

Udover de automatiske moduler til datahåndtering, indeholder suiten også en struktureret måde til dokumentation, logning af alle kørsler, skabeloner til udvikling af egne jobs, og en web-applikation til at fange de data, der mangler.

Du vælger selv

Med den seneste version understøttes følgende platforme:

  • Microsoft SQL Server 2012, 2014, 2016, 2017
  • Exasol version 5.18 og frem
  • PostgreSQL

Har du brug for at bygge din data op på en anden platform, så kontakt os. Vi udvider løbende de understøttede platforme i overensstemmelse med vore kunders behov.

Vil du også hellere bruge tiden på forretningsværdi end teknik?

Lise Benson Business Intelligence Ekspert Kom igang med at arbejde med data helt uden at bekymre jer om teknikken.

Ring på 5555 7938 eller skriv til lise.benson@viteco.dk

Mvh. Lise Benson

 

Loading...