Viteco Data Suite

Arkitektur og Muligheder

Arkitekturen bag

dfdfdfd

dfdfd

dfdfdf

 

Kan jeg bruge Viteco Data Suite i skyen?

 

Ja… Og 

 

Frit valg (næsten) på alle hylder

Teknologi – databaser …  Du bestemmer selv.. 

Data Warehouse gør din data parat til digitalisering

For os i Viteco betyder et Data Warehouse ”one stop shopping” for dine data. Nogle taler om ”data lakes”, big data, noSQL – for os er hypen ikke så vigtig, det handler om at du får overblik og nem adgang til din data. Et Data Warehouse kan både omfatte strukturerede data som finansielle data, transaktioner, CRM-data og mindre strukturerede eller ustrukturerede data, fx streaming og sensor data.

Måske har du brug for at kunne følge din forretning fra dag til dag eller oftere? Eller mangler du overblik over de kunder og processer på tværs af systemer, fx at få kombineret indsigt i salget fra salgsaktiviteter, kampagner, logistik, kundetilfredshed eller økonomi? Så vil du formentlig have gavn af et Data Warehouse.

Et Data Warehouse er en fælles indgang til dine analytiske data, hvor kvaliteten er kendt og indholdet beskrevet.

Business Intelligence giver dig overblik

Business Intelligence er et af de stærkeste værktøjer, der nogensinde har eksisteret, til at styre og optimere en virksomhed og til at implementere strategi. Kombineret med god ledelse og eksekvering kan det bringe dig i en meget eksklusiv liga.

For mange starter rejsen med at skabe transparens og overblik, før den går videre mod at arbejde med at skabe bedre beslutninger på alle niveauer.  Værdien kommer hvergang beslutningskvaliteten øges i én beslutning, så hvis man forbedrer de 10.000-vis af beslutninger, der tages i frontlinien hver dag, skaber det ofte meget stor værdi – forudsat det forankres via samarbejde og inddragelse.

Man skal kunne agere ud fra informationen, så hvis man kan se at kassationsprocenten er høj, skal man direkte kunne gå videre til at identificere hvor og hvorfor problemet opstår, og få stillet den nødvendige information til rådighed for at gøre noget ved problemet. Fra de mange løsninger vi har etableret gennem årene, er læren at en løsning skal allerede når den designes være fokuseret på, hvordan den opnåede indsigt omsættes til handling og værdi, ellers sker det ikke.

Gennem de senere år er muligheden for at avanceret analyse – machine learning og artificial intelligence – blevet meget lettere tilgængeligt, og avancerede analyser og modeller til fx at reducere kundeafgang (Churn) kan bruges til at agere efter af personer uden dyb statistisk viden.

Uanset om man kalder det machine learning, AI, analytics eller som vi gør – Business Intelligence – så bliver mulighederne for at skabe resultater stadig bedre og nemmere.

Trænger din SharePoint-løsning til et løft

Uanset om du bruger SharePoint til Business Intelligence, samarbejdsportal, intranet eller andet, kan du have gavn af at trække på vores tunge faglige profiler. Vi løser mange opgaver både med sparring i forbindelse med teknologivalg eller videre udvikling, opgradering, troubleshooting, hele løsninger og support af eksisterende løsninger.

Mange års erfaring fra store som små SharePoint-løsninger betyder at vi hurtigt kan sætte os ind i din løsning.

Ring til os på 55 55 79 38 og hør mere eller læs mere om vores produkter HER!

Loading...