Viteco Data Suite

Moduler

Hvad kan vi gøre for dig?

I Viteco brænder vi for at gøre det nemt for dig at få noget reel værdi ud af dine data via vores ydelser. Hver dag sidder vi hos vores kunder for at bringe dem videre i deres digitalisering, transparens og optimering. Når ikke vi er hos kunderne, arbejder vi med at forbedre vores produkter så det hele kan blive endnu nemmere, og hjælpe dem, der ringer ind i løbet af dagen. Selvom mange nok vil mene det er umuligt, stræber vi efter 100% kundetilfredshed – fordi det ikke giver mening at stræbe mod 5% eller 10% utilfredse kunder.

Vi arbejder normalt i teams på 2-3 personer med en blanding af meget erfarne konsulenter og yngre konsulenter for at give en god blanding af ny viden, dynamik og erfaring. Vores proces er standardiseret, så alle løsninger bygges efter samme skabelon med dokumentation som en integreret del af din Data Warehouse eller BI løsningen.

 

Extract 

Extract modulet sikrer stabile overførsler fra dine forretningssystemer til dit data warehouse.  Modulet er designet, så det belaster dine databaser mindst muligt, og du kan vælge om du vil hente hele tabeller, eller kun nye, eller ændrede rækker. Sidstenævnte kan være en stor fordel hvis du har tabeller med mange data. Det kan fx. være transaktionsdata fra et økonomisystem eller målerdata fra en maskine. 

Historic

Modulet Historic opbygger fuld historik på de udtrukne data, der på dette tidspunkt stadig har kildesystemets struktur. Historikken giver et standardiseret udgangspunkt for den videre behandling af data med tillæg af forretningsregler, omstrukturering til rapportering, analyse og andre anvendelser, og hjælper til at forenkle de efterfølgende trin. Historikken sikrer, at man efterfølgende altid kan placere informationen tidsmæssigt korrekt, og i en række tilfælde har det også hjulpet til at korrigere data i kildesystemet, da man her har et fuldt billede af, hvordan data er ændret i kilden over tid.

Master Data

Master Data er en webapplikation, til at håndtere de løse data, omkring et data warehouse. Berigelse af kunde-, produktdata og andet med rapporteringskategorier (fx segment, kategorier). Beskrivelse af koder fra systemerne, der ikke kommer med en tekst, men blot en uforståelig kode m.m.

Applikationen kan også bruges til at indhente information fra forskellige afdelinger, da det eneste, der kræves er adgang til en browser, så man ikke behøver at få specialudviklet en særlig applikation hertil.

Master Data kræver ingen programmering, man definerer nemt kolonner og tabeller til at håndtere informationerne.

Documentation

Documentation er et vigtigt led i at skabe den nødvendige governance for din dataløsning. Er struktureret dokumentation af dataløsningen. Strukturen underbygger måden, en løsning etableres på, så opsamling af nødvendig information til udvikling og blivende dokumentation sker i samme arbejdsgang. Documentation processen indeholder et datakatalog og en beskrivelse af data, derudover viser den også sammenhængen fra kilde til løsning.

Trænger din SharePoint-løsning til et løft

Uanset om du bruger SharePoint til Business Intelligence, samarbejdsportal, intranet eller andet, kan du have gavn af at trække på vores tunge faglige profiler. Vi løser mange opgaver både med sparring i forbindelse med teknologivalg eller videre udvikling, opgradering, troubleshooting, hele løsninger og support af eksisterende løsninger.

Mange års erfaring fra store som små SharePoint-løsninger betyder at vi hurtigt kan sætte os ind i din løsning.

Ring til os på 55 55 79 38 og hør mere eller læs mere om vores produkter HER!

Loading...