+45 55 55 79 38 info@viteco.dk

Find alle invalide pakker i SSIS straks

 – hent gratis applikation

Viteco Lineage er en ny applikation, som er skabt af os til IT-udviklere, der arbejder med Microsoft SQL Server Integration Services (SSIS).

Fordele ved Lineage:

  • Med Viteco Lineage undgår du at knække leverancen af data, når andre applikationer ændres.
  • Lineage fortæller dig hvad, der er ændret, og præcis hvor det bruges.
  • Vi har udviklet applikationen, så du fremover vil opleve, at kildeændringer i SSIS er både nemme, hurtige og overskuelige at håndtere.

Du kan lige nu downloade Viteco Lineage gratis.

Med Viteco Lineage vil du:

  • Spare tid på manuel søgning efter ændrede pakker i SSIS.
  • Mindske nedetid fordi du hurtigt finder samtlige ændringer.
  • Dele listen med rettelser fra Lineage med dine kolleger, så I kan være flere om at udføre opgaven.
  • Altid have et opdateret og velfungerende data warehouse

Derfor bliver du glad for Viteco Lineage

Rettelser på box-niveau

Vi har i Viteco Lineage struktureret data ved at lægge dem i en søgbar database.

Lineage viser helt ned på source, target og box-niveau, hvor der skal ske rettelser i datapakkerne. I stedet for at kigge hundredevis af pakker igennem, får du overblik over ændringerne på få sekunder.

Forudse problemer

Du kan nemt tjekke på forhånd, om det vil skabe problemer i dit data warehouse, når du får en forespørgsel fra en anden afdeling, der påtænker at lave ændringer.

Få styr på tidsforbrug

Har din virksomhed et changeboard, hvor alle ændringer slås op, kan du med Lineage-app’en hurtigt estimere, hvor mange timer eller dage, din afdeling vil være om at foretage dem.

Hurtigere warehouse-flow

De kender sikkert til at dit warehouse-flow stopper hver eneste gang, systemet støder på en filændring. Lineage fortæller dig hvilken tabel, der er fejl i, og du kan let se, hvor den ellers bliver brugt. Du kan let rette den alle steder, så filændringen ikke stopper dit flow igen.

Del opgaven ud

Lineage giver dig mulighed for at fordele arbejdet med filændringerne mellem flere medarbejdere og udnytte kapaciteten bedre. Lineage giver jer en liste over alle steder, hvor den ændrede kode er brugt, og I kan dele listen mellem jer og blive hurtigt færdige. Alternativet kan være at data warehouse er nede i længere tid.

Let overtagelse

Tidligere medarbejdere kan have deres egne systemer i virksomhedens databaser, som kan være svære at overskue eller kende til. Lineage søger i alle databaser uafhængigt af disse systemer. Det gør det let at overtage systemet efter en anden medarbejder.

God som dokumentation

Applikationen kan bruges til at finde fejl, men den er lige så værdifuld den anden vej. Viteco Lineage kan bruges til at dokumentere, hvilke kilder du har brugt i dine pakker.

Gratis at prøve

Installationen af Viteco Lineage er uden omkostninger for dig. Du kan frit og kvit prøve applikationen. Den installeres på få minutter.

Vi er stolte af at have udviklet en applikation, der giver markant værdi til dit daglige arbejde som IT-udvikler. Derfor kan du i en begrænset periode hente Viteco Lineage gratis.

Share This