Viteco er nu en del af DataForBusiness programmet, der med blandt andet Dansk Industri og CBS som drivkraft, er sat i verden for at kick-start danske virksomheders konkurrencekraft gennem øget digitalisering. Det glæder vi os over at være en del af.
DataForBusiness giver overblik over digital modenhed
Udgangspunktet i programmet er en selvevaluering, som vi nu kan tilbyde kunder og interesserede virksomheder. Evalueringen vurderer ud fra en række spørgsmål, hvad en virksomhed kan få ud af digitalisering indenfor en række områder. Der er også mulighed for at se, hvor man ligger i forhold til lignende virksomheder. Benchmarket fastlægges ud fra størrelse, geografi og branche.

Mellemstore virksomheder i fokus

DataForBusiness går nu ind i sit andet år. Der har været mange succeshistorier. Nogle deltagende virksomheder har savnet partnere, der fokuserer på de mellemstore virksomheder (50-300 ansatte). Med Viteco er der nu en 100% dedikeret partner til de mellemstore virksomheder.

Indsigt på 20 minutter

Spørgeskemaet, der danner grundlag for dit dashboard, gennemføres på under 20 minutter. Spørgsmålene kan med fordel besvares af flere i organisationen, for dermed at give et bredere billede af modenheden omkring data. Så afspejler ikke kun ledelsens opfattelse, men også virkeligheden for dem, der arbejder med data i deres hverdag.

Muligheden for at inddrage en bredere del af organisationen giver et markant skarpere billede af, hvor virksomheden befinder sig.

DataForBusiness

#DataForBusiness er etableret for at hjælpe danske virksomheder til at blive bedre til at bruge de muligheder, digitaliseringen skaber, til aktivt at forbedre og forandre forretningen. Over 100 danske virksomheder har allerede brugt det nye DataForBusiness værktøj, der giver overblik over niveau og viden på dataanvendelse, mulighed for at benchmarke sig mod de bedste og indsigter der gør det muligt at skabe forandringer og vækst. Programmet startede i 2017 og mundede ud i et summit i juni 2018, med præsentation af cases til inspiration og masser af mulighed for at netværke.

Læs mere om DataForBusiness her.

Loading...