Viteco SPEED

Vil du se værdien af en BI løsning uden de store investeringer, så overvej Viteco SPEED.
Viteco tilbyder et komprimeret forløb, der tager dig hele vejen fra idé til færdigt produkt på kort tid, og med et lavt tidsforbrug, der ikke belaster din organisation.

Og så kan du udbygge løsningen efterfølgende…

Viteco SPEED i detaljer

Hvis du vil læse mere om Viteco SPEED, samt få lidt indsigt i priser og licenser, så kan du hente vores produktblad i PDF her

BI på 4 uger hos Granhøjen

Granhøjen stod overfor et generationsskifte. Derfor var det vigtigt at skabe gennemsigtighed i processerne og skifte mavefornemmelserne ud med fakta.

Hvad kan Viteco SPEED gøre for dig?

De fleste virksomheder kæmper i dag med at få nok ud af deres data, men hvordan kommer man i gang? Hvad får man overhovedet ud af det? Mange virksomheder tøver med at investere halve eller hele millioner uden at vide, hvilket udbytte de kan få af deres data.

Med et Viteco SPEED forløb kan du åbne op til dine data og opleve den indsigt, der ligger og venter på at blive omsat til handling og skabe værdi. Efter bare en uge kan du begynde at arbejde med dine data. Vi støtter dig hele vejen igennem forløbet, så du får maksimalt udbytte.

 

Proces til Vitecos business Intelligence

Viteco SPEED er designet til at kunne gennmføres henover 4 uger ekskl. planlægning og installation.

Så snart aftalen omkring forløbet er på plads, sætter vi systemet op så det kan trække data fra eksempelvis ERP systemet. Herefter afholdes en workshop af 2-3 timers varighed hvor vi gennemgår de nøgletal der skal måles på.

Når data er trukket ud af systemet bliver de gennemgået af vores konsulenter og der bygges en ny datamodel der gør det muligt at analysere på de ønskede nøgletal.

Efter en uge (cirka) holder vi en ny workshop hvor vi præsenterer en række rapporter og dashboards, som kan implementeres i virksomheden med det samme.

Minumum binding

De følgende 2-3 uger evalueres løsningen og der foretages småjusteringer undervejs. Her kan i måle værdien af løsningen og beslutte om det er noget der skal arbejdes videre på. Hvis ikke løsningen giver det forventede udbytte, så kan i vælge at stoppe projektet. Det betyder ikke at forløbet har været forgæves – tværtimod.. I er mange erfaringer rigere og forudsætningerne for at definere en digitaliseringsstrategi er blevet bedre.

Vil du vide mere, så skriv en mail til os

Loading...