Hvilket problem løser Viteco SPEED?

Kom i gang, få overblik og skab værdi indenfor 4 uger.

De fleste virksomheder kæmper i dag med at få nok ud af deres data, men hvordan kommer man i gang? Hvad får man overhovedet ud af det? Mange virksomheder tøver med at investere halve eller hele millioner uden at vide, hvilket udbytte de kan få af deres data. Med et Viteco SPEED forløb kan du åbne op til dine data og opleve den indsigt, der ligger og venter på at blive omsat til handling og skabe værdi. Efter bare en uge kan du begynde at arbejde med dine data. Vi støtter dig hele vejen igennem forløbet, så du får maksimalt udbytte.

Hvorfor købe Viteco SPEED?

Viteco SPEED er tre trin til effektiv rapportering og dataanalyse. Du får overblik og indsigt, du hurtigt kan handle efter.

Eksempel

Forestil dig, at du arbejder i en salgsafdeling, der sælger sko. Men du kunne godt tænke dig at vide, hvilke sko du tjener mest på. Uheldigvis har indkøbsafdelingen den information. Det er uheldigt, da jeres systemer ikke taler sammen.

Viteco SPEED samler din data ét sted, så du i stedet kan fokusere på, hvilke sko du tjener mest på!

De 3 trin

Trin 1: Du vælger en model efter dit behov

Den enkle! 

Vi trækker data ud fra dit system – uanset hvilket ét du bruger! Sammen bygger vi rapporter. Du får bevis for potentialet hurtigt og med en begrænset risiko. Rapporter, dashboards, analyser og visualiseringer bygges direkte i brugerværktøjet. Efter en uge kan du selv gå i gang!

Pris – 4 ugers opstartsforløb for 50.000 kroner.

Én sandhed!

Data trækkes ud fra flere systemer og gøres ens. Efter en måned har du et overblik på tværs af dine systemer. Når du er klar, tilføjer vi et nyt område.

Pris – Typisk omkring 250.000 kroner pr område, der skal udvikles.

Vild med data!

Din forretningsmodel er baseret på data. Vi bygger en topmoderne dataplatform, der understøtter din forretning døgnet og ugen rundt.

Pris – Aftales individuelt.

Trin 2: Du vælger driftsform

Viteco gør det for mig!

Viteco sørger for det hele. Du skal ikke bekymre dig om servere, opdateringer, nedbryd eller lignende. Hvis der opstår problemer, skal du blot kontakte Vitecos servicedesk.

Pris for 25 brugere og cirka 100 GB data. 500 kroner pr måned pr bruger.

Vi gør det sammen!

Du er måske så heldig at have en IT-afdeling, som sørger for servere, netværk med videre. Viteco klarer resten i samarbejde med din IT-afdeling, og du får altid en oplevelse af kvalificeret support og drift af din løsning.

I kan og vil selv!

Du klarer alt selv. Viteco kan uddanne dine egne udviklere og driftsfolk samt bistå med ekspertbistand.

Har du andre ønsker eller behov, etablerer vi en individuel løsning i samarbejde med dig. Vores løsninger er designet, så du aldrig bliver begrænset. De kan altid flyttes mellem forskellige platformstyper, så du kan udnytte de nye muligheder i fremtiden.

Trin 3: Vælg område

Økonomisk overblik

Likviditet, budgetopfølgning, afdelingsøkonomi, projektøkonomi med videre.

Salgsoptimering

Sælgerperformance, distriktudnyttelse, leadgenerering og pipeline.

Internet of Things

Opsamling af sensordata, analyse og indlejring i operationelle og beslutningsprocesser, optimeret vedligeholdelse af maskiner og bygninger.

Kundeanalyser

CRM-analyse og monitorering af kunderelationer, loyalitetsanalyser, livstidsværdi, segmentering og svindel.

Vareflow

Lageroptimering, kapitalbinding, Supply Chain optimering, logistik analyser og indkøbsoptimering.

Markedsdata og andre eksterne datakilder

Berig din viden ved at hente data ind om vejret, børser, Danmarks Statistik, CVR-registret, adresser, sendemaster og markedspriser.