Viteco Warehouse Suite bringer dig hurtigt og nemt til indsigt

Brug Viteco Warehouse Suite til automatisk at samle data fra dine transaktionssystemer (fx finans, crm, produktion, projekter, fagsystemer). Al den komplicerede teknik er bygget ind i enkle automatiske moduler, så du kan fokusere på at bruge den nye indsigt til at forbedre din virksomhed. Det betyder også, at du på meget kort tid kan være i gang med at skabe resultater – vi kalder det Viteco SPEED. Du kommer heller ikke til at mangle struktureret dokumentation – det er en indbygget del af processen.

Idéen til Viteco Warehouse Suite er opstået ud fra vores eget arbejde som brugere af dataløsninger. Her har vi ofte oplevet frustration, hvor al energien er brugt på at etablere data, og fokus nærmest helt er forsvundet fra det oprindelige forretningsmæssige sigte. Ved at erstatte en håndbygget løsning med standardmoduler, bliver det igen muligt at bevare fokus på at skabe mere salg, henvende sig til de rigtige kunder, eller holde øje med likviditeten. Og det bedste af det hele? Det er både hurtigere og billigere end at bygge det fra bunden.

Viteco Warehouse Suites arkitektur

Data Warehouse Automation Frameworket består af en håndful metadata-styrede komponenter, der erstatter 100’vis af egenudviklede jobs til læs, transformering og indlæsning af data. Det betyder, at færre job skal udvikles, testes og vedligeholdes, så både den initielle udviklingstid og efterfølgende forvaltning formindskes.

Ét værktøj til udviklingstest og kontroller betyder, at test etableret under udviklingsforløb direkte kan bruges i drift til kontrol af den daglige dataload.

Wiki-understøttet metode betyder, at dokumentation skrives som en integreret del af udviklingsprocessen.

Understøttede platforme

Viteco Warehouse Suite understøtter at analysedata placeres på Exasol, Microsoft SQL Server eller PostgreSQL.