Ydelser

Hvad kan vi gøre for dig?

I Viteco brænder vi for at gøre det nemt for dig at få noget reel værdi ud af dine data via vores ydelser. Hver dag sidder vi hos vores kunder for at bringe dem videre i deres digitalisering, transparens og optimering. Når ikke vi er hos kunderne, arbejder vi med at forbedre vores produkter så det hele kan blive endnu nemmere, og hjælpe dem, der ringer ind i løbet af dagen. Selvom mange nok vil mene det er umuligt, stræber vi efter 100% kundetilfredshed – fordi det ikke giver mening at stræbe mod 5% eller 10% utilfredse kunder.

Vi arbejder normalt i teams på 2-3 personer med en blanding af meget erfarne konsulenter og yngre konsulenter for at give en god blanding af ny viden, dynamik og erfaring. Vores proces er standardiseret, så alle løsninger bygges efter samme skabelon med dokumentation som en integreret del af din Data Warehouse eller BI løsningen.

 

Business Intelligence giver dig overblik

Business Intelligence er et af de stærkeste værktøjer, der nogensinde har eksisteret, til at styre og optimere en virksomhed og til at implementere strategi. Kombineret med god ledelse og eksekvering kan det bringe dig i en meget eksklusiv liga.

For mange starter rejsen med at skabe transparens og overblik, før den går videre mod at arbejde med at skabe bedre beslutninger på alle niveauer.  Værdien kommer hvergang beslutningskvaliteten øges i én beslutning, så hvis man forbedrer de 10.000-vis af beslutninger, der tages i frontlinien hver dag, skaber det ofte meget stor værdi – forudsat det forankres via samarbejde og inddragelse.

Man skal kunne agere ud fra informationen, så hvis man kan se at kassationsprocenten er høj, skal man direkte kunne gå videre til at identificere hvor og hvorfor problemet opstår, og få stillet den nødvendige information til rådighed for at gøre noget ved problemet. Fra de mange løsninger vi har etableret gennem årene, er læren at en løsning skal allerede når den designes være fokuseret på, hvordan den opnåede indsigt omsættes til handling og værdi, ellers sker det ikke.

Gennem de senere år er muligheden for at avanceret analyse – machine learning og artificial intelligence – blevet meget lettere tilgængeligt, og avancerede analyser og modeller til fx at reducere kundeafgang (Churn) kan bruges til at agere efter af personer uden dyb statistisk viden.

Uanset om man kalder det machine learning, AI, analytics eller som vi gør – Business Intelligence – så bliver mulighederne for at skabe resultater stadig bedre og nemmere.

Vi hjælper gerne med at finde den rette vej for din virksomhed

Mange er usikre overfor at investere i Business Intelligence og digitalisering. Nogle fordi det er svært at tro på løfterne om, hvor stor forskel det gør, andre fordi de tidligere har oplevet projekter, der aldrig leverede.

For at sikre vores investeringer tilføre værdi til vores kunders forretning, tilbyder forskellige typer rådgivning. Nogle gange hjælper vi med at skabe et strategisk overblik, som kan føre til en bedre og mere fokuseret strategi. Og nogle gange er der behov for at se løsningerne efter i sømmene. 

Men vil du ud over stepperne i en fart, så har vi designet et forløb, der henover 4 uger kan afklare din usikkerhed. Den første uge går med at etablere din løsning, hvorefter du har 3 uger at bruge den i, og se hvor meget overblik, fakta og indsigt du kan få.

Det er ikke en POC (Proof of Concept) – som du måske har prøvet tidligere – med lang beslutningsproces og rigide regler, men en regulær løsning bygget til dig, efter dit behov på dine data. Efter de 4 uger evaluerer vi forløbet, og finder ud af hvordan du kommer videre – uanset hvilken vej du ønsker at gå.

Data Warehouse gør din data parat til digitalisering

For os i Viteco betyder et Data Warehouse ”one stop shopping” for dine data. Nogle taler om ”data lakes”, big data, noSQL – for os er hypen ikke så vigtig, det handler om at du får overblik og nem adgang til din data. Et Data Warehouse kan både omfatte strukturerede data som finansielle data, transaktioner, CRM-data og mindre strukturerede eller ustrukturerede data, fx streaming og sensor data.

Måske har du brug for at kunne følge din forretning fra dag til dag eller oftere? Eller mangler du overblik over de kunder og processer på tværs af systemer, fx at få kombineret indsigt i salget fra salgsaktiviteter, kampagner, logistik, kundetilfredshed eller økonomi? Så vil du formentlig have gavn af et Data Warehouse.

Et Data Warehouse er en fælles indgang til dine analytiske data, hvor kvaliteten er kendt og indholdet beskrevet.

Bruger du Microsoft 365 til at digitalisere dine virksomhed?

Vi har mange års erfaring i at hjælpe virksomheder med at anvende de værktøjer, som findes i Microsoft 365.  Vi har også hjulpet en del virksomheder fra deres egen SharePoint installation og op i skyen. 

Ønsker du at etablere et intranet i din virksomhed, så er Microsoft 365 et godt bud. Det er nemt at komme igang, og vi kan hurtigt skabe nogle gode rammer der kan bygges videre på. 

 

Vores team står klar til at hjælpe dig

Med en drift- og supportaftale på din BI- eller Microsoft 365 løsning, er du sikret løbende overvågning af datakørsler, hurtig responstid ved systemfejl, eller nem adgang til en konsulent, der kender dit setup, og som kan hjælpe dig videre, når løsningen skal udbygges.

Supporten er af høj faglighed, indsigt, samarbejde, gensidig forståelse og ikke mindst fleksibilitet. Vores team supporterer hele løsningen – med undtagelse af hardware, netværk og operative systemer.

Med en drifts- og supportaftale hos os sikrer du et maksimalt udbytte af dine applikationsinvesteringer.  

Loading...