Data Warehouse

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi udvikler og drifter Data Warehouse og Business Intelligence løsninger sammen med nogen af de største offentlige og private virksomheder i Danmark.

Når virksomheder som Københavns Kommune, Vestforbrædning, Peter Justesen Company, Adserballe & Knudsen samt Vækstfonden udnytter værdien af deres data, står Viteco bag udviklingen af Data Warehouse løsningen samt drift og support.

Vores Data Warehouse team står klar til at hjælpe dig

Viteco Data Warehouse medarbejdere er super-specialister og vores team har hver især mange års erfaring i branchen. Dette kombineret med unik mulighed for at trække på tætte kollegaers viden, når en problemstilling kræver det.

Vi arbejder både med nøglefærdige ydelser, hvor Viteco leverer den fulde Data Warehouse løsning og supporterer den efterfølgende, eller samarbejder hvor vi supplerer kunders egne interne dataressourcer.

Kort sagt, vi har både kunder der har overladt hele driften til os, samt kunder vi støtter i deres egen datadrift.

Data Analytics på den store klinge med verdens hurtigste SQL Database

Hvis din virksomhed arbejder med større datamængder og behovet for avanceret analyse presser på, så har vi bl.a. god erfaring med analytiske databaser, som er gearet til det. 

Analytiske (kolonnebaserede) SQL databaser kræver ikke samme optimering som traditionelle SQL databaser, når der skal laves avancerede forespørgsler på store datamængder. Derfor anbefaler vi vores kunder at se i den retning, når datamængderne rammer en vis størrelse.  At skifte en traditionel SQL database ud med en analytisk database kan redde din business case, og det behøver ikke være dyrt. Det er trods alt “kun” tabeller og kolonner. 

Viteco er certificeret EXASOL Professional, og kan hjælpe dig i gang med verdens hurtigste (målt på pris/performance) analytiske SQL database.

Service og drift

Har jeres virksomhed behov for en samarbejdspartner til at vedligeholde og udvikle jeres løsning, så kan vi tilbyde en servicekontrakt ud fra jeres ønsker og behov

Vi har både et højt serviceniveau og høj kundetilfredshed.

Loading...