Datadrevet forretningsværdi

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi har en bred vifte af services og ydelser til, at rådgive og hjælpe vores kunder med at opnå datadrevet forretningsværdi.

Data har allerede ændret spillereglerne for mange brancher, og flere og flere virksomheder begynder at have en datadrevet tilgang. De virksomheder der agerer på de datadrevne muligheder, vil tage føringen i deres brancher. Ikke alene styrker de deres kerneaktiviteter – de udforsker også helt nye forretningsmodeller og metoder.

Undersøgelser viser, at datadrevne organisationer ikke alene nyder godt af bedre beslutninger, men også at de oplever øget driftseffektivitet og kundetilfredshed samt højere indtægter og bedre resultater. McKinsey Global Institute anfører eksempelvis, at datadrevne organisationer har 23 gange så stor sandsynlighed for at erhverve kunder, 6 gange så stor mulighed for at fastholde disse kunder og 19 gange så stor sandsynlighed for at være lønsomme som følge af samme.

Viteco har stor erfaring med at gøre virksomheder mere datadrevet og arbejder med små, mellem og mere kendte virksomheder som Københavns Kommune, Codan, Vestforbrædning, DSB, Peter Justesen Company, Banedanmark, Vækstfonden, Den Danske Dyrelægeforening, Adserballe & Knudsen og mange flere.

Værdien ved at være datadrevet

Intelligent brug af data er et af de stærkeste værktøjer, til at styre og optimere en virksomhed, samt til at implementere strategier. Kombineret med god ledelse og eksekvering, kan den rigtige brug af data, bringe din virksomhed til et højere niveau.

Direkte forretningsværdi af at være datadrevet:
1 Værdifuld daglig information
2 Hurtig og valid rapportering
3 Se produkt- og markedstrends
4 Essentiel info til strategivalg
5 Øget omsætning og bundlinje

Viteco Value

Det lyder dyrt at gøre sin virksomhed mere datadrevet? Ja, det kan det være! Men med vores nye Viteco Value koncept undgår du store investeringer og får vores kendte dataværdi til en fast lav pris pr. mdr. inkl. udvikling og driftssupport.

Intet andet, helt enkelt.

Viteco har udviklet Viteco Value i samarbejde med en af Tysklands største finansielle virksomheder Genke AG.

Power BI

Microsofts populære værktøj, har de seneste år været i kraftig vækst og der er flere og flere virksomheder der vælger at gå over på PowerBI platformen.

En del af vores kunder har taget værktøjet til sig, og bruger det flittigt til adhoc rapportering og grafisk præsentation af data på deres Microsoft 365 platform. PowerBI er en fleksibel og skalerbar platform som man hurtigt kan komme i gang med. Yderligere får man en kraftig transformationsmotor, samt mulighed for at bruge Microsofts AI visualisations og auto ML models for avanceret analyse.

 

Yellowfin

Yellowfin er udviklet til både store og små organisationer, som ønsker at komme hurtigt i gang og have mulighed for at skalere op når virksomhedens behov øges. Produktet har en intuitiv og prisvindende brugergrænseflade, samt en række specielle funktionaliteter fx. inden for signal analyse som ikke findes i andre værktøjer. Samtidig er Yellowfin stærkt på de mobile platforme og når der skal integreres rapportering i andre applikationer.

Vi har mange glade kunder, som bruger Yellowfin til rapportering og dataanalyse.

 

Tableau

Med Tableau får du et absolut top-værktøj til datavisualisering og analyse. Produktet bliver brugt i mange danske virksomheder og giver mulighed for næsten ubegrænsede analysemuligheder på dine data.

Tableau understøtter hybrid data integration af både live connections og in-memory data via krypteret extract til tableau serveren. Et godt valg hvis der er brug for avanceret data analyse og rigtig flotte visualiseringer af dine data til brug i hele virksomheden.

 

Loading...