Rådgivning

Rådgivning

Mange virksomheder investerer masssivt i data og dataanvendelse. Men kommer der nok ud af det?

Der er rig mulighed for at træffe det forkerte valg, eller det dyreste valg, så investeringen ikke kan svare sig.

Hvilken teknologi er bedst egnet til at opfylde din virksomheds målsætning, og hvordan kan det forankres i organisationen? Det er nogle af de ting vi hjælper med.

 

Strategi

Hvilke forretningsmæssige fordele ønsker du at opnå gennem brug af data? 

Fremtiden tilhører de virksomheder, der formår at bruge data aktivt til effektivisering og til forretningsudvikling. Danske virksomheder investerer massivt i digitale værktøjer, men hvis ikke strategien er på plads, så risikerer man at spilde penge på forkert teknologi eller halvfærdige løsninger. 

Vi hjælper vores kunder til at tænke langsigtet og vores løsninger er gearet til fremtiden.

 

Data Infrastruktur

Hvad skal der til før min virksomhed er med på beatet når det gælder data?

Der er mange veje at gå, når det kommer til infrastruktur. Skal man i skyen? eller skal man indkøbe sit eget hardware? Hvilke datamængder kan jeg forvente at skulle arbejde med i fremtiden? og hvilke forretningsmæssige fordele vil jeg opnå?

Vi hjælper med at træffe gode valg, så din virksomhed investerer i noget der giver værdi på den lange bane, og som er økonomisk attraktive. Man behøver ikke gøre tingene mere komplekse blot fordi man kan. 

 

DataForBusiness

Hvor gode er I til at bruge data i din organisation?
Find ud af, hvor I skal sætte ind for at skabe forandring og vækst.

Som certificeret DfB partner, kan vi hjælpe din virksomhed igennem et forløb, hvor vi i fællesskab finder ud af hvorlangt i er, og hvilke initiativer i med fordel kan sætte i gang.  Er det strategien der skal kommunikeres? Skal organisationen uddannes? Eller er der nogle forretningsområder, som kan optimeres, hvis blot data er tilgængelige? Det er nogle af de ting du finder ud af ved at få dine nøglemedarbejdere til at besvare spørgeskemaet.

DataForBusiness stiller værktøjet gratis til rådighed for danske virksomheder.  Men med en certificeret rådgiver kan du få konkretiseret hvad der skal til, og få en ide om investringen og de forventede udbytter. 

 

Loading...