Gør præsentation til en leg med Yellowfin

 

Yellowfin er en komplet BI platform til præsentation, som bygger på det mantra, at BI skal være nemt. Det gennemsyrer både brugeroplevelse og funktionalitet. Mere end 2 mio brugere verden over har valgt præsentation af deres data med Yellowfin, siden det blev etableret i 2003 i Australien

Yellowfin er et rapporteringsværktøj, som kan håndtere alle typer datakilder herunder både data fra almindelige databaser, kuber og forskellige tjenester på nettet. Værktøjet er platformsuafhængigt og kan køre via alle gængse webbrowsere uden nogen form for klientinstallation, samt via mobile enheder på både iphone/ipad og android baserede enheder.

Enterprise installationer med op til 150.000 brugere gør Yellowfin til et af de mest skalerbare rapporteringsværktøjer på markedet.

Af andre fordele ved Yellowfin kan nævnes:

  • Minimale driftsomkostninger da løsningen er browserbaseret
  • Den bedste cloud-baserede BI løsning på markedet
  • Den bedste collaborative funktionalitet på markedet med både workflow og opgavestyring
  • Et af de bedste præsentationsværktøjer på markedet
  • Analyse funktionalitet til at lave benchmark/sammenlignende analyser
  • Indbygget dataklargøringsmodul (Data Preperation)
  • Prebuild and custom connectors og out-of- the-box dasboard løsninger til sociale medier og mange andre eksterne platforme
  • Forecasting and Trends på en nem og effektiv måde

 

Kundernes foretrukne applikation

I de seneste år er Yellowfin som produkt og som leverandør blevet placeret i toppen af deres kunder. Også flere communities og juryer har tildelt Yellowfin priser for blandt andet bedste dashboard løsning, bedste ad hoc analyseværktøj og bedste enterprise rapporteringsværktøj.

Yellowfin har siden 2014 haft en flot placering i Gartner Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics Platforms. Rækken af prominente referencer i verden stiger, efterhånden som flere virksomheder får øjnene op for dette intuitive og kraftfulde værktøj.

Læs mere om Yellowfin her.

Download vores Yellowfin produktblad og læs meget mere, om hvordan produktet virker. Det vil give dig og din virksomhed endnu flere fordele i fremtiden, hvis du vælger Yellowfin.

Er du interesseret i at vide mere så kontakt os på info@viteco.dk